Programajánló

In memoriam 19562020-10-26
Mosonmagyaróvár
Részletek
In memoriam 1956 Mosonmagyaróvár2020-10-26
A 2020. október 25-én és 26-án, a városi Gyásznapon Mosonban és Magyaróváron a szokásos koszorúzási helyszíneken, valamint a Gyásztéren meghirdetett rendezvények - jelen járványügyi rendelkezések figyelembevételével - megrendezésre kerülnek. A szabadtéri eseményeken résztvevőktől azt kérjük, viseljenek maszkot és tartsanak másfél méter távolságot egymástól!
Részletek
Dr. Kocsis Sándor Rendhagyó technikaóra – Az ókori vízvezetékektől a repülőgépig című előadása a Huszár Gál Városi Könyvtárban2020-10-27
2020. október 27-én kedden, 17 órától Dr. Kocsis Sándor gyémántdiplomás gépészmérnök előadása kerül megrendezésre a Huszár Gál Városi Könyvtárban. Dr. Kocsis Sándor Rendhagyó technikaóra/történelemóra keretében már többször tartott rendkívül izgalmas és érdekfeszítő előadásokat az érdeklődőknek a városi könyvtárban; ezúttal az ókori vízvezetékektől a repülőgépig kalauzolja majd el a hallgatóságot előadása során. Az elmúlt évekhez hasonlóan a program a Mosonmagyaróvári Városvédő Egyesület közreműködésével kerül megrendezésre.
Részletek
A FLEXUM THERMÁL & SPA „FLEXUM FÉLIX kalandjai a Termálban” címmel rajzpályázatot hirdet!2021-03-27
A Flexum Thermal & Spa idén ősszel ismét meghirdeti országos rajzpályázatát „FLEXUM FÉLIX kalandjai a Termálban” címmel. Ha voltál úszótáborban, felfedezted a mesés Mosonmagyaróvárt, esetleg eltöltöttél családoddal és testvéreiddel egy csodálatos napot a kedvenc termálfürdődben, talán felmerült Benned is a kérdés: hol van az a szeretni való kedves vidám fickó, aki Minden gyereket, kicsit és nagyot elvarázsol?
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál