mosonmagyaróvár

Hírek

Dallamok a képernyőn túl - Miért rajongunk a sorozatzenékért?2017-06-23
Libabőrösök leszünk, ha meghalljuk a jelenleg VIASAT6-on futó X-akták címdalát, nosztalgiázunk a Szomszédok zenéjére és elfog az izgalom a Trónok Harca első ütemeinél? Már a 90-es években hódító Simpson család és a Twin Peaks készítői is felismerték a sorozatzenék jelentőségét, amelyek segítettek emlékezetessé tenni azokat. Az Invitel sorozatszakértője, az ELTE adjunktusa, Hermann Veronika most bevezet minket a sorozatok és zenék közös világába.
Részletek
Fiatalok és családok számára tervezett gumiabroncsot a Firestone - szárnyal az „útisólyom”: tartósság, irányíthatóság és biztos megállás kedvező áron2017-06-20
Több mint 1.000 családi autó tulajdonosának megkérdezésével és vezetési tapasztalatai alapján tervezte meg és fejlesztette ki legújabb gumiabroncsát a Firestone. Az autójukat naponta használó, közép árkategóriás gépjárművek tulajdonosainak a kedvező ár mellett elsődleges elvárása a gumiabroncsokkal szemben az, hogy a gumiabroncs hosszú élettartamú, nedves útfelületen jól irányítható legyen, száraz útfelületen pedig biztos fékezést tegyen lehetővé és jól tűrje a gyakori elindulásból és megállásból adódó igénybevételeket is.
Részletek
Újra itt a nyár! Érdemes megfontoltan frissítőt választani!2017-06-20
Ki gondolná, hogy 1979-ben – közel 40 évvel ezelőtt – mindössze 2 liter ásványvizet ittunk évente, ez a szám jól mutatja, hogy a magyarországi ásványvíz-fogyasztás kezdetben igencsak alacsony volt. 15 éve ez az érték már elérte az 50 litert, most pedig a fogyasztás az európai átlagnál is nagyobb, 126 liter egy évben.
Részletek
Útépítés - Klapka György utca2017-06-19
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. június 20-án (kedden) kezdődnek a Mosonmagyaróvár, Klapka György utca útépítési munkái.
Részletek
EBÖSSZEÍRÁS MOSONMAGYARÓVÁRON2017-06-15
Mosonmagyaróvár város közigazgatási területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-ában foglalt kötelezettségnek eleget téve 2017. július 1 - szeptember 30. között eb összeírásra kerül sor.
Részletek
FELHÍVÁS - MOSON MEGYEI TÁRLAT2017-06-15
2017. szeptember 1. – szeptember 24. Hansági Múzeum - A mosonmagyaróvári Hansági Múzeum pályázatot hirdet Mosonmagyaróvárott és a Mosonmagyaróvári Járásban élő vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál