mosonmagyaróvár

Hírek

A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség felhívásai2017-08-17
Mosonmagyaróvári Mecénás Díj / „Az év civil szervezete, 2017” Díj
Részletek
HELYI MENETRENDI ÉRTESÍTÉS - MOSONMAGYARÓVÁR - ÉNYKK Zrt.2017-08-16
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy a „Nyári Fesztivál, Szent István napok” rendezvénysorozat miatt 2017. augusztus 17-én (csütörtökön) 0.01 órától 2017. augusztus 21-én (hétfőn) 20.00 óráig a mosonmagyaróvári Szent István király út a Magtár utca és a Vilmosrév utca között lezárásra kerül. Menetrend szerinti autóbuszjárataink ez idő alatt a Szent István király út – Mosonyi Mihály utca – Aranyossziget utca – Magtár utca útvonalon közlekednek, és nem érintik a Mosonmagyaróvár, közösségi ház – Mosoni posta – Szent István király út, Duna utca megállóhelyeket. Fel- és leszállási lehetőség a Kertész utca és az Aranyossziget utca, Duna utca megállóhelyeken lehetséges. A kellemetlenségek miatt Tisztelt Utasaink megértését kérjük.
Részletek
Felhívás mosonmagyaróvári székhelyű foglalkoztatók részére2017-08-15
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata pályázatot kíván beadni munkáshotel építésére, amely hozzávetőlegesen 50 lakóegységben 100 fő elhelyezésére lesz alkalmas. A pályázat beadásának előfeltétele, hogy az érintett foglalkoztatók a szálláshelyeket előre szerződéssel lekössék.
Részletek
5 tévhit a programozásról, amit ideje elfejtened2017-08-15
Ígéretes, kreatív munka, amivel akár világhírű is lehetsz – ugye nem a programozásra gondolnál először? Pedig több ezer vonzó állás várja a programozókat Magyarországon, a kódolással kapcsolatos tévhitek miatt mégis sokan nem vágnak bele életük nagy lehetőségébe. A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) egy új programozóképzést indít METU JUMP néven, ennek apropóján pedig összegyűjtötte a legnagyobb félreértéseket, amelyek a programozás körül keringenek.
Részletek
Szent István Napok miatt forgalomkorlátozás Mosonmagyaróváron2017-08-14
Két napra ismét a kultúráé és a szórakozásé a nemzetközi forgalmú mosonmagyaróvári Szent István Király út mosoni szakasza. A rendezvény méltó megünnepléséhez és sikeres lebonyolításához a szervezők szeretnénk kérni az Önök segítségét és közreműködését!
Részletek
Munkálatok miatt lezárásra kerül a Vági Rába-híd2017-08-11
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy a 8426-os jelű Páli–Kemenesszentpéter összekötő út 5+577 kilométer szelvényében lévő Vági Rába-hídon javítási-karbantartási munkálatokra kerül sor 2017. augusztus 14-én, hétfőn 8 órától kezdődően. A kivitelezés várhatóan 2017. szeptember 3-a éjfélig tart. Ez idő alatt a hídon csak kerékpárral és gyalogosan lehet majd átkelni, a gépjárműforgalom elől a híd teljesen lezárásra kerül.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál