Hírek

TÁJÉKOZTATÓ A TÉLI REZSICSÖKKENTÉSBEN NEM RÉSZESÜLT HÁZTARTÁSOK SZÁMÁRA2018-08-16
A Magyar Közlöny 2018. július 27-i számában megjelent a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat (a továbbiakban: határozat), amely szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások igénybejelentést nyújthatnak be tüzelőanyag támogatásra.
Részletek
Tájékoztató menetrendi változásról2018-08-13
Az ÉNYKK ÉSZAKNYUGAT-MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZRT. értesíti az utasokat, hogy a „Nyári Fesztivál, Szent István napok” rendezvénysorozat miatt
Részletek
FELHÍVÁS - MOSON MEGYEI TÁRLAT2018-08-07
2018. szeptember 21. – október 14. Hansági Múzeum, A mosonmagyaróvári Hansági Múzeum pályázatot hirdet Mosonmagyaróvárott és a Mosonmagyaróvári Járásban élő vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára.
Részletek
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. - Pályázati díj 1 %2018-08-02
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az önkormányzati pályázati alapok létrehozásakor arról döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg a pályázóknak pályázati díjat (megpályázott összeg 1 %-a) kell fizetni. A befizetett pályázati díjak összege együttes tartalékot képez, melyet a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság „Pályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki. A pályázók a közművelődési, sport és egészségvédelmi alap pályázati időszakában nem ismert programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást.
Részletek
MEGÚJULT A GYŐRI ISTVÁN KIRÁLY ÚT KÖZEL 2 KILOMÉTERES SZAKASZA2018-07-25
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, hazai, központi költségvetési forrásból újulhatott meg a 1301-es jelű Győr-Nagybajcs összekötő út mintegy 1,9 kilométeres szakasza. Az ünnepélyes projektzáró eseményen részt vett és beszédet mondott Simon Róbert Balázs, Győr országgyűlési képviselője, Bárány István, Bácsa városrész önkormányzati képviselője és Szabó Csaba, a Magyar Közút megyei fejlesztési és felújítási osztályvezetője.
Részletek
TELJES ÚTZÁR MELLETT JAVÍTJÁK A GYÓRÓI RÉPCE-HIDAT2018-07-22
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában 2018. július 24-től kezdődően, több mint egy hónapnyi teljes útzár mellett végeznek javítási és karbantartási munkákat a gyórói Répce-hídon. Gyóró települést Himod és Cirák felől érhetik el a közlekedők a korlátozás ideje alatt.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál