Hírek

KEDDEN ÉS SZERDÁN ÚJABB, JELENTŐS ORSZÁGOS HAVAZÁS VÁRHATÓ – TÉLIESEBB ÚTVISZONYOKRA ÉS HOSSZABB MENETIDŐRE SZÁMÍTHATNAK A KÖZLEKEDŐK2019-01-21
Az előrejelzések alapján keddtől ismét jelentős havazás várható a Nagykanizsa-Nyíregyháza vonaltól délre. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is 12 órás váltott műszakokban, minden rendelkezésére álló emberi és gépi erőforrásával a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon fog dolgozni. Ugyanakkor a szakemberek felhívják a figyelmet arra, hogy a 0-24 órás munkavégzésük mellett folyamatos havazás idején időszakosan téliesebb útviszonyokra és lassabb haladásra kell egyes térségekben készülnie az autósoknak.
Részletek
SÚLYKORLÁTOZÁST VEZETNEK BE CSORNÁN A 85-ÖS ÉS 86-OS FŐUTAKON2019-01-10
Nem hajthatnak be a 20 tonnánál nehezebb tehergépjárművek 2019. január 11-től Csornán a 85-ös és 86-os főúton keresztül. A kamionok így a jövőben az új M85-ös elkerülőt használhatják.
Részletek
Burgenland tartomány és az Esterházy-csoport egy átfogó megegyezéssel nyitnak új korszakot együttműködésükben2018-12-28
Példás egyezséggel zárult a cégcsoport és a tartomány között hosszú évek óta fennálló és egyre bővülő vita. A megállapodás amellett, hogy az elmúlt években felmerült vitás kérdéseket rendezi, egyben utat is nyit a két fél együttműködésének új korszaka előtt.
Részletek
Télen még az autóversenyzők is óvatosabbak - Wéber Gábor tippjei a biztonságos ünnepi utazáshoz2018-12-21
Mennyi üzemanyaggal érdemes útnak indulni? Milyen ruhát viseljünk? Egyáltalán mit tegyünk rossz látási viszonyok esetén? A forgalmas ünnepi időszakhoz közeledve Wéber Gábor riporter, szakkommentátor, az OMV MaxxMotion prémium üzemanyagok nagykövete összeszedett pár tippet, hogy a hidegben is gondtalan legyen a vezetés.
Részletek
Ketten idén is átvehették a vízügyi szolgálatért járó ÉDUVIZIG Díjat2018-12-19
Igazgatóságunk 2015-ben hozta létre az Észak-dunántúli Vízügyért Díjat, melynek átadására minden évben az Évzáró Igazgatói Értekezleten kerül sor. A díjat két munkatársnak ítélik oda dolgozói javaslatok elbírálása alapján, mellyel a vezetőség a vízügyi szolgálatban folytatott kiemelkedő egyéni tevékenységet és teljesítményt jutalmazza.
Részletek
Egyszerű, gyors és egészséges reggeli percek alatt? Így csináld! - 3+1 tipp, hogy táplálóan induljon a napod2018-12-19
Tudtátok, hogy legtöbben nem reggelizünk egészségesen, és ezzel tisztában is vagyunk? Egy nemrég megjelent, a W.K. Kellogg által készült kutatás eredményei szerint hiába tudjuk, hogy milyen egy tökéletes reggeli, az állandó rohanás és az időigényesnek tartott, tápanyagokban gazdag étel készítése mégis elrettent minket attól, hogy jót és finomat együnk.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál