Hírek

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS2018-03-22
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a társasházak energia-megtakarítást eredményező 2018. évi korszerűsítésének, felújításának támogatása című pályázati konstrukcióhoz pályázati felhívást tesz közzé
Részletek
Sopron lehet a hazai sörgyártás regionális fellegvára2018-03-20
Közel 2 milliárd forintot költ Sopronban kapacitásfejlesztésre a HEINEKEN Hungária. A vállalat történetének legnagyobb beruházásával a Soproni Sörgyár 30 százalékkal bővítheti gyártási volumenét az elkövetkező két évben.
Részletek
AUGUSZTUSIG ÁLLANDÓ MUNKAVÉGZÉSRE LEHET SZÁMÍTANI AZ M1-EN2018-03-20
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a következő hónapokban mintegy 4,5 milliárd forintból gondoskodik az autópálya fővároshoz közeli szakaszainak állapotjavításáról. A fejlesztési tárca intézkedéseket tesz a tartós megoldás, a sztráda 2x3 sávos bővítése előkészületeinek felgyorsítása érdekében.
Részletek
Látogatási tilalom részleges feloldása a Karolina Kórházban2018-03-14
2018. március 15-től a Kórház területére elrendelt látogatási tilalom részlegesen feloldásra kerül. Továbbra is látogatási tilalom van érvényben az Intenzív osztályon, a Kardiológiai osztályon, illetve a Sürgősségi osztályon. A Krónikus osztály 2018. március 19-től látogatható.
Részletek
HÉTFŐTŐL MÁR A NAGYFELÜLETŰ BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKÁK KEZDŐDNEK AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN2018-03-12
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018. március 12-től, hétfőtől kezdődően a lokális javítások mellett már a nagyfelületű burkolatjavítási munkákat is elindíthatja az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán. Ezzel párhuzamosan a kátyúzási munkák is több szakaszon folytatódnak.
Részletek
Pályázat védett épületek felújítására2018-03-09
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete annak érdekében, hogy a város arculata történelméhez és múltjához méltó maradjon, s épített örökségei megmaradjanak Mosonmagyaróvár város településképének védelméről szóló 42/2017. (XII.18.) rendelet alapján pályázatot írt ki a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi támogatására. Támogatásra különösen kiemelt célok: kapuzatok felújítása, homlokzat-felújítások, nyílászáró cserék és tetőfedés felújítások.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál