Hírek

A MAGYAR KÖZÚT ARRA KÉRI AZ AUTÓSOKAT, HOGY A HÓFÚVÁSOS ÉS ÓNOS ESŐVEL ÉRINTETT TERÜLETEKEN MAJD NE INDULJANAK ÚTNAK!2018-03-17
Szombat délelőtt országszerte még sok helyen 0 fok feletti hőmérséklet és csapadékmentes idő volt jellemző, de délutántól több megyében is rövid idő alatt 15-20 centiméternyi friss hó, ezzel együtt viharos, 80 km/óra körüli széllökések, illetve ónos eső is várható. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mintegy 700 munkagéppel végzi majd folyamatosan a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkáit, de arra kéri az autósokat, hogy a hófúvással és ónos esővel érintett területeken ne induljanak útnak!
Részletek
AUTÓSOK FIGYELEM! SZOMBATTÓL TÖBB MEGYÉBEN IS INTENZÍV HAVAZÁS, VIHAROS SZÉL ÉS ÓNOS ESŐ NEHEZÍTHETI A KÖZLEKEDÉST!2018-03-16
Az elmúlt napok tavaszias időjárása után rövid időre visszatér a tél, az ország északi és nyugati területein ráadásul szombaton és vasárnap az intenzív havazást viharos széllökések kísérhetik, így egyes térségekben hófúvásokra is számíthatnak a közlekedők, sőt, keleten és délen fagyott vagy ónos eső is várható. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. még hétfőn meghosszabbította a téli üzemeltetési időszakát, így a következő napokban is mintegy 700 munkagéppel végzi folyamatosan a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkáit.
Részletek
Látogatási tilalom részleges feloldása a Karolina Kórházban2018-03-14
2018. március 15-től a Kórház területére elrendelt látogatási tilalom részlegesen feloldásra kerül. Továbbra is látogatási tilalom van érvényben az Intenzív osztályon, a Kardiológiai osztályon, illetve a Sürgősségi osztályon. A Krónikus osztály 2018. március 19-től látogatható.
Részletek
HÉTFŐTŐL MÁR A NAGYFELÜLETŰ BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKÁK KEZDŐDNEK AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN2018-03-12
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018. március 12-től, hétfőtől kezdődően a lokális javítások mellett már a nagyfelületű burkolatjavítási munkákat is elindíthatja az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán. Ezzel párhuzamosan a kátyúzási munkák is több szakaszon folytatódnak.
Részletek
Pályázat védett épületek felújítására2018-03-09
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete annak érdekében, hogy a város arculata történelméhez és múltjához méltó maradjon, s épített örökségei megmaradjanak Mosonmagyaróvár város településképének védelméről szóló 42/2017. (XII.18.) rendelet alapján pályázatot írt ki a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi támogatására. Támogatásra különösen kiemelt célok: kapuzatok felújítása, homlokzat-felújítások, nyílászáró cserék és tetőfedés felújítások.
Részletek
NAGYFELÜLETŰ BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKÁK INDULNAK AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN2018-03-07
Az M1-es autópálya mindkét irányán, több szakaszon is nagyfelületű burkolatjavítási munkálatok kezdődhetnek ütemezetten 2018. március 12-től, így az autósok a következő időszakban korlátozásokra, ezzel együtt torlódásra számíthatnak a gyorsforgalmi úton.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál