Hírek

Avargyűjtés2017-11-18
A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal felhívja a lakosság figyelmét, hogy a közszolgáltató az utcán keletkező és a lakosság által zsákokban összegyűjtött avart a 2017. december 11-i hét folyamán szállítja el díjmentesen Mosonmagyaróvár területén. Az avar bármilyen színű, de csak átlátszó zsákban gyűjthető össze azért, hogy meg lehessen állapítani, valóban a megfelelő hulladékfajta található-e a zsákban.
Részletek
A MAGYAR KÖZÚT ISMÉT RAJZPÁLYÁZATOT HIRDET ÁLTALÁNOS ISKOLÁS GYERMEKEK SZÁMÁRA „ÁLOMÚT” CÍMMEL2017-11-17
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. immár ötödik alkalommal hirdeti meg országos gyermekrajz pályázatát „Álomút” címmel. Az elmúlt évek sikerei alapján a társaság ezúttal is olyan rajzokat vár az általános iskolásoktól, amelyek témája az úthoz kapcsolódik.
Részletek
Pályázati felhívás - 2017. évi eseti támogatásra2017-11-17
Tisztelt Pályázók! Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a civil szervezetek, különösen egyesületek, klubok, amatőr művészi csoportok, sport szakosztályok, valamint magánszemélyek, önkormányzati intézmények társadalmi szerepvállalásának segítésére, növelésére, az önkormányzattal való partneri kapcsolat előmozdítására.
Részletek
A Magyar közút már téli üzemmódra váltott – közel 260 fő dolgozik a téli feladatok ellátásán2017-11-11
Az enyhe novemberi időjárástól függetlenül a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a hónap 10. napjától kezdődően az ország teljes területén, így Győr-Moson-Sopron megyében is téli üzemmódra váltott. Ez azt jelenti, hogy 5 mérnökségén keresztül közel 260 fővel látja el a társaság az 1867 kilométeres megyei közúthálózaton a téli feladatokat, 0-24 órás ügyeleti szolgálat mellett.
Részletek
Természettudatosságra nevelik az iskolásokat - Kőrisfacsemetéket ültettek a diákok a Nolato telephelyén2017-11-11
Ökoiskolások csatlakoztak a Nolato Magyarország Kft. idei faültetési akciójához. A Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola negyedikes diákjai november 9-én reggel érkeztek a cég mosonmagyaróvári telephelyére, ahol 35 kőrisfát ültettek el a Dzsungelország Kft. közreműködésével. A faültetést követően a vállalat tízóraira és rövid gyárlátogatásra látta vendégül diákokat, akik a délutánt a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontban töltötték. Fotók: http://www.duoinfomovar.hu/?view=galeria&g=5793
Részletek
Interjú Unger Györggyel, a Nyugat Takarék Szövetkezet elnökével2017-11-01
2017. november elsején öt takarék, a Kisalföld Takarék, a Kis-Rába menti, a Lövői, a Rábaközi és a Savaria Takarékszövetkezet egyesült. Az új pénzintézet neve: Nyugat Takarék Szövetkezet.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál