Hírek

ÁLLÁSLEHETŐSÉG MOSONUDVARRA2018-01-12
Ügyfélszolgálati munkatárs, Elvárás: angol (és/vagy német nyelvtudás), felsőfokú végzettség, számítógépes ismeretek
Részletek
Felhívás - SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGI TAGOKAT KERESÜNK2018-01-12
Mosonmagyaróvár Város Helyi Választási Irodája szavazatszámláló bizottsági feladatokat vállaló, mosonmagyaróvári lakóhelyű választópolgárok jelentkezését várja választott tagként Mosonmagyaróvár város területén működő szavazatszámláló bizottságokba.
Részletek
Nyugdíjas Egyetem – helyszínváltozás2018-01-10
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara, valamint a Kisalföld Szerkesztősége által megrendezésre kerülő Nyugdíjas Egyetem 2017/2018-as tanéve ötödik előadására 2018. január 18-án, csütörtökön, 16 órai kezdettel az eddigi gyakorlattól eltérően nem a Phare épületben. hanem az Egyetem Aulájában (B épület, Vár tér 2.) kerül sor.
Részletek
Új bérletfajta a Győr és Bécs között utazóknak2018-01-09
Budapest, 2018. január 9. – Új nemzetközi bérletet válthatnak a Győr, Mosonmagyaróvár, illetve Hegyeshalom és Bécs között rendszeresen utazók. A MÁV-START rugalmas felhasználást biztosító heti- és havibérletével csökkenthető az utazási költség is.
Részletek
A JÖVŐ HÉT FOLYAMÁN TÖBB FORGALOMKORLÁTOZÁSRA KELL SZÁMÍTANI AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN2018-01-06
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópálya alábbi szakaszain geodéziai munkák miatt, várhatóan a következő napokon váltakozva lezárásra kerülnek a forgalmi sávok.
Részletek
OMV-töltőállomáson nyitott meg az első hazai Tesla-gyorstöltő2017-12-20
Az OMV Győr melletti Arrabona töltőállomáson telepítették Magyarország első Superchargerét - Egyszerre akár négy elektromos meghajtású Tesla akkumulátora tölthető fel
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál