Hírek

12 KILOMÉTERNYI SZAKASZON ÚJUL MEG JÚNIUS VÉGÉTŐL AZ M1-ES AUTÓPÁLYA – VIDEÓVAL!2018-06-21
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Kormány által biztosított forrásból folytathatja az M1-es autópálya felújítási munkáinak következő ütemét. 2018. június 28-án kezdik el a terelés kiépítését a szakemberek, a kivitelezési munkák pedig 2018. július 2-től indulhatnak. A gyorsforgalmi út Győr-Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 28-as és a 40-es kilométerszelvények közötti szakaszán valósulhat meg az útalapot is érintő felújítás, mely várhatóan 140 napig tart majd.
Részletek
FEKETÉS SPORTSIKEREK2018-06-20
A Fekete István Alapítvány „Jó sportoló” díját három kiváló sportoló és tanuló diák vehette át az alapítványi gálán: Babos Ármin Domininik, Pintér Boglárka, Dallos Alexandra. Mindhárom végzős diák a középiskolai tanulmányai alatt is szeretne kiemelten foglalkozni a sporttal.
Részletek
Látogatási tilalom a Karolina kórházban2018-06-14
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018.06.14-től az enterális megbetegedések halmozódása miatt a Karolina Kórház és Rendelőintézet KRÓNIKUS OSZTÁLYÁN határozatlan időre LÁTOGATÁSI TILALMAT RENDELEK EL. Megértésüket köszönjük.
Részletek
HASZNOS TIPPEK AZ M7-ES AUTÓPÁLYÁN KÖZLEKEDŐKNEK A NYÁRI HÓNAPOKRA2018-06-14
Pénteken vége a tanítási időszaknak, ezzel együtt beindul a nyári idegen- és közúti forgalom az M7-es autópályán hétvégenként. A torlódások és balesetek ilyenkor gyakoriak a Balatonra vezető gyorsforgalmi úton, az üzemeltető Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért több hasznos tippel is szolgál a közlekedőknek, hogy az utazásuk kellemes és stresszmentes legyen.
Részletek
KISVAKOND, KNÉDLI, JIŘÍ MENZEL // 5+1 dolog, amit nem tudtunk a visegrádi országokról // Dunai Regatta V4 Races2018-06-12
Jól ismerjük a V4 országokat, mégsem tudjuk, honnan származik a knédli – derült ki az Antall József Tudásközpont és a Magyar Turisztikai Ügynökség, közel 400 válaszadó bevonásával készült online kutatásából. A Dunai Regatta V4 Races fesztivált szervező alapítvány a Magyarországon kívüli visegrádi országokkal, vagyis Szlovákiával, Csehországgal és Lengyelországgal kapcsolatban tett fel kérdéseket elsősorban magyar fiataloknak – most bemutatjuk azt az 5+1 tényt, ami meglepetést okozott.
Részletek
ISMÉT KORLÁTOZZÁK A NEHÉZGÉPJÁRMŰ FORGALMAT AZ 1-ES FŐÚT FEJÉR MEGYEI SZAKASZÁN2018-06-11
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. két hónapja ideiglenesen feloldotta a 7,5 tonnánál nehezebb gépjárművek korlátozását az 1-es főút Bicske és Herceghalom közötti szakaszán, tekintettel az M1-es autópálya burkolatának állapota és az ahhoz kapcsolódó munkálatok, korlátozások miatt. A súlykorlátozást 2018. június 11-től visszaállítják a szakemberek.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál