Hírek

ÚJRA HAVAZIK AZ ORSZÁG NAGY RÉSZÉN – HÉTFŐ REGGELI AKTUÁLIS ÚTVISZONYOK2018-03-19
Hétfő reggel az ország nagy részén újra havazik. Az előrejelzések alapján több térségben is várható ma jelentősebb mennyiségű friss hó, egyes helyeken kisebb hófúvásos szakaszok is előfordulhatnak és a délkeleti megyékben akár ónos eső is hullhat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is arra kéri az autósokat, hogy a hófúvásban és ónos esővel érintett területeken fokozott óvatossággal közlekedjenek!
Részletek
Látogatási tilalom részleges feloldása a Karolina Kórházban2018-03-14
2018. március 15-től a Kórház területére elrendelt látogatási tilalom részlegesen feloldásra kerül. Továbbra is látogatási tilalom van érvényben az Intenzív osztályon, a Kardiológiai osztályon, illetve a Sürgősségi osztályon. A Krónikus osztály 2018. március 19-től látogatható.
Részletek
HÉTFŐTŐL MÁR A NAGYFELÜLETŰ BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKÁK KEZDŐDNEK AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN2018-03-12
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018. március 12-től, hétfőtől kezdődően a lokális javítások mellett már a nagyfelületű burkolatjavítási munkákat is elindíthatja az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán. Ezzel párhuzamosan a kátyúzási munkák is több szakaszon folytatódnak.
Részletek
Pályázat védett épületek felújítására2018-03-09
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete annak érdekében, hogy a város arculata történelméhez és múltjához méltó maradjon, s épített örökségei megmaradjanak Mosonmagyaróvár város településképének védelméről szóló 42/2017. (XII.18.) rendelet alapján pályázatot írt ki a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi támogatására. Támogatásra különösen kiemelt célok: kapuzatok felújítása, homlokzat-felújítások, nyílászáró cserék és tetőfedés felújítások.
Részletek
NAGYFELÜLETŰ BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKÁK INDULNAK AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN2018-03-07
Az M1-es autópálya mindkét irányán, több szakaszon is nagyfelületű burkolatjavítási munkálatok kezdődhetnek ütemezetten 2018. március 12-től, így az autósok a következő időszakban korlátozásokra, ezzel együtt torlódásra számíthatnak a gyorsforgalmi úton.
Részletek
Karolina Kórház – Rendelőintézet pályázat - büfé működtetése2018-03-06
A Karolina Kórház – Rendelőintézet pályázatot hirdet büféjének működtetésére. A pályázati anyagot átvehetik a Gazdasági igazgató titkárságán. A pályázatok beadási határideje: 2018. március 23. (péntek)
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál