Hírek

Megtiszteltetés és öröm segíteni az értelmi sérülteket - Gyermekek és felnőttek programjait támogatta idén is a Nolato 2019-07-23
Az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete (ÉSSE) 2019 első felében egy mesébe illesztett komolyzenei koncerttel, valamint a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre szervezett egész napos kirándulással lepte meg a sérültséggel élő gyermek és felnőtt tagjait és azok kísérőit. A két program a mosonmagyaróvári Nolato Magyarország Kft. támogatásával valósulhatott meg. A Nolato évek óta rendszeresen támogatja az ÉSSE által szervezett kirándulásokat, valamint az év végi ünnepi rendezvényeket.
Részletek
ASZFALTOZÁSI MUNKÁK MIATT LEZÁRJÁK AZ M1-ES AUTÓPÁLYA BICSKEI CSOMÓPONTJÁNAK KIHAJTÓ ÁGÁT2019-07-22
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában az idei évben tovább folytatódik az M1-es autópálya felújítása. Ezen munkákat megelőzően a szakemberek 2019. július 2-től várhatóan 1 hónap alatt 3000 tonna aszfalt felhasználásával úgynevezett nagyfelületű és lokális burkolatjavítást végeznek a Tatabányától Budapestig tartó szakasz szükséges helyszínein. A munkálatok következő üteme a bicskei csomópontot is érinteni fogja, amely további korlátozásokkal jár majd.
Részletek
A Huszár Gál Városi Könyvtár energetikai korszerűsítés miatt zárva tart2019-07-17
2019. július 29-től energetikai korszerűsítés miatt a könyvtár minden részlege zárva tart. A munkálatok ideje alatt a könyvtár összes szolgáltatása szünetel. Az olvasók az aktuálisan kölcsönzésben lévő könyveket, CD-ket és DVD-ket 2019. július 26. (péntek) 18 óráig tudják visszavinni, eddig vihetnek újabb könyveket és mehetnek a beérkezett előjegyzett kötetekért.
Részletek
NŐ A FORGALOMBIZTONSÁG A MEGÚJULT 8136-OS JELŰ TATA-GYŐR ÖSSZEKÖTŐ ÚTON2019-07-15
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként Győr-Moson-Sopron megyében a 8136-os jelű Tata-Győr összekötő út mintegy 2 kilométeres szakasza teljes körűen megújult.
Részletek
A SZOKÁSOSNÁL IS NAGYOBB FORGALOM VÁRHATÓ AZ M7-ES AUTÓPÁLYÁN A KÖVETKEZŐ HÉTVÉGÉKEN2019-07-06
A következő két hétvégén számos olyan nagyszabású, több tízezer embert vonzó rendezvény is lesz az M7-es autópálya térségében, amely a nyári hétvégi forgalmat tovább növeli majd, így a szokásosnál is nagyobb torlódásokra számíthatnak a Balatonra, illetve a Velencei-tóra, majd a Budapestre tartók.
Részletek
JAVÍTÁSI MUNKÁKAT VÉGEZNEK A KÖVETKEZŐ EGY HÓNAPBAN AZ M1-ES AUTÓPÁLYA TATABÁNYÁTÓL BUDAPESTIG TARTÓ SZAKASZAIN2019-06-27
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában az idei évben tovább folytatódik az M1-es autópálya felújítása. A következő, mintegy 43 kilométernyi szakaszt érintő projekt elindítása előtt, azért, hogy az eddigihez hasonló sávelhúzásos terelést később meg tudják valósítani, a szakemberek 2019. július 2-től várhatóan 1 hónap alatt 3000 tonna aszfalt felhasználásával úgynevezett nagyfelületű és lokális burkolatjavítást végeznek a Tatabányától Budapestig tartó szakasz szükséges helyszínein.
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál