Hírek

TELJES ÚTZÁR MELLETT JAVÍTJÁK A GYÓRÓI RÉPCE-HIDAT2018-07-22
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában 2018. július 24-től kezdődően, több mint egy hónapnyi teljes útzár mellett végeznek javítási és karbantartási munkákat a gyórói Répce-hídon. Gyóró települést Himod és Cirák felől érhetik el a közlekedők a korlátozás ideje alatt.
Részletek
KÖZEL EGYMILLIÁRD FORINTBÓL FEJLESZTIK A MOSONMAGYARÓVÁRI RÉGIÓ HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI RENDSZERÉT2018-07-22
A hatékonyabb hulladékgazdálkodási rendszer feltételeinek megteremtése a célja annak a 71 települést érintő projektnek, amelyet 960 millió forintból valósít meg a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás. A program keretein belül többek között szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas edényzeteket helyeznek ki és új hulladékszállító járműveket állítanak forgalomba.
Részletek
Megtiszteltetés és öröm segíteni az értelmi sérülteket - Gyermekek és felnőttek programjait támogatta idén is a Nolato2018-07-13
Az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete (É.S.S.E.) 2018 első felében egy játszóházat és zenei koncertet, valamint egy egész napos állatkerti kirándulást szervezett a sérültséggel élő gyermek és felnőtt tagjai, valamint kísérőik számára. A két program a mosonmagyaróvári Nolato Magyarország Kft. támogatásával valósulhatott meg. A Nolato évek óta rendszeresen támogatja az É.S.S.E. által szervezett kirándulásokat, valamint az év végi ünnepi rendezvényeket.
Részletek
60 ÉVE ALAKULTAK A KÖZÚTI IGAZGATÓSÁGOK2018-07-13
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. egykori és jelenlegi dolgozói 2018. július 11-én szerdán, a kiskőrösi Úttörténeti Múzeumban találkoztak, hogy felidézzék a közutas szakma szervezeti irányításának 60 éves történelmét.
Részletek
ÜGYFÉLFOGADÁSI REND 2018. július 23. – augusztus 3.2018-07-13
AZ IGAZGATÁSI SZÜNET IDŐTARTAMA ALATT A MOSONMAGYARÓVÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL ÜGYFÉLFOGADÁSA SZÜNETEL.
Részletek
A látogatási tilalom FELOLDÁSRA KERÜLT a Karolina kórházban2018-07-04
Korábbi hírünk: http://www.duoinfomovar.hu/?view=hirek&article=4088&page=2
Részletek
a mosonmagyaróvári
információs portál